Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii. Sunt de acord

Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.
Recomandam citirea cu atentie a acestora.
Site-ul www.sport123.ro, referit in continuare ca SPORT123 este detinut de societatea Xmartware Consulting SRL-D.
SPORT123 isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila.

Definitii

Document - prezentele Termeni si Conditii.
Site – domeniul www.sport123.ro si subdomeniile acestuia.
SPORT123 – societatea Xmartware Consulting SRL-D.
Continut - toate informatiile de pe www.sport123.ro care pot fi vizualizate sau accesate;
- continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre SPORT123 prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
- orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al SPORT123, utilizatorului sau clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
- informatii legate de serviciile si/sau tarifele practicate de SPORT123 intr-o anumita perioada;
- informatii legate de serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care SPORT123 are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada, sau care a acceptat termenii de utilizare ai siteului;
- date referitoare la SPORT123.
Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul www.sport123.ro.
Client - persoana juridica semnatara a contractului de servicii sau care a acceptat termenii si conditiile de utilizare ai acestui site, care utilizeaza aplicatia furnizata de catre SPORT123 prin intermediul siteului, detinatoare a unui cont de utillizator.
Servicii - utilizarea aplicatiei online conform facilitatilor corespunzatoare tipului de cont ales de catre client.
Cont - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur client accesul la zone restrictionate ale siteului prin care se face accesul la serviciu.
Contract la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.
Newsletter - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra serviciilor desfasurate de catre SPORT123 intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea SPORT123 cu referire la informatiile continute de acesta.
Tranzactie - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui serviciu/ achitarea unui abonament de catre SPORT123 catre Client, indiferent de modalitatea de livrare.

1. Aplicabilitate

1.1 Acest Site este adresat persoanelor fizice / juridice cu domiciliul in Romania, care acceseaza/utilizeaza site-ul.
1.2 Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Site-ului de catre Client/Utilizator.
1.3 SPORT123 garanteaza Utilizatorului/Clientului accesul pe acest site, dar nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale. Clientul/Utillizatorul raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului sau oricarui tert cu care SPORT123 are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
1.4 Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract.
1.5 Fiecare accesare a site-ului reprezinta o noua acceptare a termenilor si conditiilor in vigoare la acel moment, asa cum acestea sunt afisate de catre Administratorul site-ului. O acceptare a termenilor si conditiilor intr-o forma precedenta, printr-o accesare anteriora a site-ului nu afecteaza noile accesari supuse noilor tremeni si conditii.

2. Drepturi de autor

2.1 Intregul continut al site-ului www.sport123.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SPORT123 si este aparat de Legea nr. 8/1996 pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SPORT123 a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
2.2 Este interzisa reproducerea, distribuirea, comercializarea, Inchirierea, Imprumutul, comunicarea, copierea, modificarea, afisarea, transmiterea, publicarea, In orice forma a continutului si graficii Site-ului, crearea unor materiale derivate folosind continutul si forma Site-ului, sub sanctiunile prevazute de lege.
2.3 Continutul transmis catre Client, prin orice mijloc de comunicare sau dobandit de acesta prin accesarea site-ului nu constituie o obligatie contractuala din partea SPORT123 fata de respectivul continut.
2.4 Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document.
2.5 SPORT123 nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

3. Limita de responsabilitate

3.1 SPORT123 nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Client/Utilizator care utilizeaza Site-ul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.
3.2 SPORT123 nu garanteaza In niciun fel calitatea Site-ului din punct de vedere tehnic si functional precum si lipsa virusilor care ar putea exista pe Site. SPORT123 nu este raspunzatoare In niciun fel pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de utilizatori provenind din disfunctionalitati ale Site-ului.
3.3 Site-ul contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri pentru utilizarea carora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, SPORT123 nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri In Site este facuta numai pentru ajutorul utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre SPORT123 a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul/Clientul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.
3.4 www.sport123.ro doar pune la dispozitia Clientilor un spatiu administrat de catre acestea prin intermediul unui cont de administrare (user + parola). Toate informatiile afisate pe www.sport123.ro sunt introduse de catre Clienti, asadar www.sport123.ro nu poate garanta si nu poate fi facut responsabil pentru continutul postat pe site de catre acestea.
3.5 Clientii sunt singuri responsabili de informatiile afisate pe www.sport123.ro , de eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in domeniu dar nu numai, drepturile de autor ale unei terte persoane, concurenta neloiala sau publicitate falsa. Daca un Client afiseaza informatii incorecte neconforme cu realitatea sau nu respecta legea, este alegerea si riscul pe care si-l asuma. Orice reclamatie sau sesizare din partea unui utilizator al site-ului, sau organ de control, referitoare la anuntul unui Client va fi adresata direct Clientului respectiv.
3.6 SPORT123 nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:
- serviciul va fi potrivit cerintelor clientului;
- serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;
3.7 SPORT123 nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la SPORT123 sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul/Clientul foloseste site-ul pe riscul propriu, SPORT123 fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

4. Accesul pe site

4.1 Fiecare Client poate avea un singur cont, alcatuit dintr-o adresa de email si o parola.
4.2 SPORT123 poate restrictiona sau exclude accesul Clientului la Serviciu in cazul in care activitatea Clientului pe site ar putea prejudicia in vreun fel SPORT123.

5. Servicii

5.1 SPORT123 publica pe site informatii despre serviciile prestate de catre clientii site-ului.
5.2 Tarifele serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
5.3 Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.

6. Contractarea serviciilor

6.1 Contractarea serviciilor inseamna utilizarea de catre Client a aplicatiei online pusa la dispozitie de catre SPORT123.
6.2 Clientul poate utiliza aplicatia doar daca in prealabil s-a inregistrat pe site prin crearea unui cont si este identificat pe baza datelor introduse in formularul de inregistrare. Aceste informatii vor fi stocate in baza de date si vor putea fi actualizate in interiorul contului de catre Client.
6.3 Prin finalizarea inscrierii unui teren se intelege apasarea butonului ‚Salveaza’ din pagina de adaugare teren nou(https://sport123.ro/admin/TerenDetalii), pagina in care se ajunge selectand optiunea ‚Terenuri’ din meniul siteului si apasand butonul ‚Adauga teren’, dupa ce clientul este in prealabil logat. Clientul garanteaza ca toate datele furnizate de acesta, sunt corecte, complete si adevarate la data inceperii utilizarii serviciului. In caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Date de facturare eronate, informatii eronate afisate pe site, etc)
6.4 Prin adaugarea unui nou teren clientul consimte ca va achita contravaloarea facturilor lunare emise de catre SPORT123 aferente prezentarii pe site a noului teren adaugat si a detaliilor despre acesta.
6.5 Contractul se considera incheiat intre Client si SPORT123 in momentul in care Clientul logat in aplicatie, a creeat o baza sportiva pe care a adugat cel putin un teren si a apasat butonul ‚Salveaza’. Facturile se vor emite in avans pentru luna in curs pana in data de 10 a fiecarei luni.
6.6 SPORT123 poate denunta unilateral Contractul incheiat cu Clientul, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
- datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte;
- activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel SPORT123 si/sau partenerii acestuia;
- neachitarea de catre Client a facturilor ajunse la scadenta;
6.7 Clientul poate renunta la serviciile prestate de catre SPORT123. Pentru a inchide un cont va rugam sa ne trimiteti un email solicitand acest lucru.
6.8 Detaliile de facturare reprezinta informatiile furnizate de catre Client.
6.9 In cazul in care un Client isi modifica datele de contact, contractul in derulare existent la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru facturare si contact, noile date modificate corespunzator.

7. Solutionarea litigiilor

7.1 Litigiile de orice fel se vor solutiona pe cale amiabila sau in caz de nereusita vor fi supuse solutionarii instantelor judecatoresti, conform legislatiei romane in vigoare.
7.2 Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
7.3 Limba care guverneaza prezentul document este limba romana.
7.4 Prezentul document va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

8. Dispozitii finale

8.1 SPORT123 isi rezerva dreptul ca, in situatia schimbarii politicii sale comerciale, sa modifice unilateral Termenii si Conditiile, fara nici o notificare prealabila. Folosirea in continuare a Serviciului constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor si acordul Clientului/Utilizatorului de a se conforma acestora.
8.2 Daca Clientul nu este de acord cu o modificare Clientul/Utilizatorul va avea dreptul de a nu utiliza Serviciul, caz in care niciuna dintre parti nu va datora daune-interese

9. Date de contact

9.1 Pentru intrebari sau detalii in legatura cu SPORT123, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@sport123.ro